Site Loader
Philaser behandling i Stockholm

Valfriheten har verkligen blivit större de senaste 20-30 åren. Det är verkligen sant. Förut hade man en tatuering tills man dog, i princip. På samma sätt var det med fräknar. De stackare som hade fräknar fick lära sig att det bara var gulligt med fräknar, men den som själv hade fräknar tyckte inte det själva. Men numera kan man använda laser som på et skonsamt sätt tar bort allt det där oönskade. Det går att få bort fräknar, ärr, till exempel från akne. Med hjälp av en laser kan du ta bort fläckar, som till exempel åldersfläckar, pigment och liknande som du inte vill ha i ansiktet.

Hur fungerar en laser?

Så här skriver en behandlare med laser och som erbjuder tjänster av laser i ansiktet för att ta bort tatuering, akneärr och åldersfläckar: ”Laser representerar en multifunktionell enhet som avger ljus genom processen för optisk förstärkning baserad på stimulerad emission av elektromagnetisk strålning. Att ta bort en tatuering med en laser kräver ett in-office-förfarande med en Q-switch-laser, som bryter ner pigment i huden. Proceduren är beroende av kroppens immun- och lymfsystem, som absorberar pigmentmolekylerna och tar bort dem från vår kropp. För att påbörja denna process riktar lasrarna in färgerna i pigmentet.” Om du förstod texten, så kan jag berätta att vad en laser gör är att den avlägsnar molekylerna i huden. Genom att en laser lyser mot huden, så går så att säga cellerna sönder och försvinner. Så har du fräknar som du vill bli av med, eller ärr, så kan man hålla en laser mot det synliga området så att de försvinner.

Inte bara i Star Wars

Så det positiva är att det går att använda laser till annat än att slåss med (som i Star Wars). En laser kan ju användas till nästan vad som helst; skära saker, avlägsna saker och bleka saker. Och även inom skönhetsindustrin till att göra hyn finare.

Efter en laserbehandling så rekommenderar en skönhetssalong att man använder en kräm som lugnar huden och som hjälper huden att återhämta sig.

One Reply to “Valfrihet i skönhetsbehandling”

  1. Nice post i like it 100 %. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through articles from other writers and use something from their web sites.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.