Site Loader
Espadriller

Nu är våren verkligen på ingång, eller hur? Fågelkvitter börjar fylla träden och snart kommer små blomknoppar titta upp ur rabatterna. Efter det dröjer det inte länge innan gatorna börjar sopas rena. Det är helt enkelt dags att börja kika på vilka skor vi ska ha på oss i vår!

Jag är en riktig skomänniska och har säkert 50 par skor i garderoben. Varje vår är det dock alltid lika roligt att köpa nya skor. Jag brukar variera mig och köpa hem olika skomodeller. På så sätt har jag ett par skor för varje tillfälle. 

Tygskor är riktigt våriga skor

Igår var jag nere i centrum och hittade ett par riktigt fina tygskor som jag snart kan inviga på gatorna. Tygskor skriker vår för mig och jag hittade ett par i en riktigt härlig ljus färg, nämligen mintgrön. Pastellfärgade skor är alltid härligt på vårkanten. Jag är dessutom på jakt efter ett par stilrena loafers som jag kan ha på mig till jobbet. Jag skulle gärna vilja ha ett par i antingen mocka eller skinn. Färgen spelar ingen större roll men de får gärna vara ljusbruna eller beiga. 

På våren brukar skotrenderna se ungefär likadana ut som året innan. De är ljusa skor som gäller och det får gärna vara just läderimitation eller tyg. Därför kan du investera i ett par riktigt fina skor som du med största sannolikhet kan ha även nästa år och även då känna dig trendmedveten.

Boots och espadriller till alla

Om du är på jakt efter ett par vårskor som är mer täckande kan jag verkligen rekommendera dig att kika efter ett par boots. Jag såg ett otroligt stort urval av boots i butikerna. De hade alla fina, ljusa färger i olika beiga nyanser och ljusa färger såsom puderrosa och ljusgrönt. Konstläder och bred klack är verkligen populärt under våren 2020 och jag skulle själv handla hem ett par om jag kunde. Na-kd och Gina Trictor har bland annat fina boots. Jag har dock redan tre snygga par i garderoben så det får bli ett köpstopp på boots för min del. 

När den svala våren börjar gå mot varmare sommarväder tycker jag att du kan plocka fram ett par espadriller från garderoben. Jag såg många fina i butikerna som jag ska testa. För lite hållbarare espadriller kan du köpa ett par i läder eller konstgjort läder. Då känns de dessutom mer passande för våren, innan den riktiga sommarvärmen slår till.  Michael Kors har ett par riktigt fina espadriller i ljust, beige läder med den klassiska flätade bastkanten.