Site Loader
Vårkappa

År 2020 har börjat och det är dags att inleda våren med stil. Jag tycker det är viktigt att både ha en klassisk del i garderoben och en modern del. Därför har jag fina, stilrena basplagg som håller i flera år. Dessa kombinerar jag sedan med riktigt fina moderna kläder som följer de senaste trenderna. På så sätt får jag en bra mix av hållbart och trendigt. 

Jag tänkte tips dig om vilka plagg jag kommer satsa på under våren för att hålla en snygg stil. 

Skinnbyxor och klassisk vårkappa bör inhandlas

Till att börja med kommer jag att handla hem ett par byxor i skinnimitation. Det är ett användarbart plagg som jag ännu inte har hemma i garderoben. De ska inte vara allt för tajta, utan istället ska de vara skönt lösa. Byxor i skinnimitation var en riktigt stark trend under hösten som nu håller i sig. Jag har sett ett par byxor på Gina Tricot som jag tänker handla hem och dra på mig när det vankas fest. Matchar gör jag med en snygg skjorta. 

Under våren är det nästintill obligatoriskt att handla hem en snygg vårkappa. Jag rekommenderar dig att kika runt bland utbudet redan nu. Då är du ute i god tid och har din jacka redo när temperaturen tillåter. Jag står och väger mellan att köpa en rutig kappa som känns tidlös eller kanske en kappa i en pigg färg. 

Pastellfärgad puffärm är vårens hit

Nått du absolut inte får missa att köpa hem till din vårgarderob är plagg i pastellfärger. Det spelar ingen roll vilket typ av plagg det är, pastellfärger är verkligen inne i vår. Mintgröna kjolar, puderrosa toppar och skor i en mjuk blå färg, allt blir riktigt fint under vårens solstrålar. Min favorit bland alla pastellfärger är framförallt gult. En mjuk, fin gul färg är verkligen en humörhöjare. 

Du har väll inte heller missat trenden med puffärm? Den kommer absolut att hålla i sig även under våren. Jag har en rad olika klänningar och blusar hemma med en fin puffärm på. De flesta kommer från budgetbutiker såsom H&M och Vero Moda. Med prisvärda modeplagg kan jag med gott samvete köpa flera. Jag tycker att puffig volym på kläderna ger ett riktigt fint intryck. Ju maffigare desto bättre när det kommer till vårens puffärmar. Kläderna känns luftigare och du ser mer avslappnat ut. Det är helt enkelt en win-win både för din bekvämlighet och ditt utseende. 

Vilken typ av puffärm du har på dig spelar ingen roll. De flesta plagg med puffärmar är klänningar och de kommer i såväl korta som långa längder. Mönstrade och enfärgade – alla är minst lika snygga och passar perfekt såväl till jobbet som på fest. Hur stor puffärm kommer du våga bära under våren?